Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na vašem području dana  30.10. - 31.10.2018. godine



Trovanje štakora provest će se izlaganjem zatrovanih meka na sva mjesta gdje se oni obično pojavljuju (podrum, dvorište i eventualno tavan).

Ako štakori pojedu sve izložene otrovne meke, molimo Vas da odmah nazovete Ciklon d.o.o. na telefon 023/ 344 000 radnim danom od 07.00 do 15.00 sati.

Da bi se osigurala uspješnost provedenih mjera, a uz to izbjegle eventualne nezgode, stanovništvo se obvezno treba pridržavati slijedećih naputaka:

l. Surađivati s ekipama koje provode suzbijanje štakora tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti otrovne meke.

2. Odstraniti iz dvorišta i podruma smeće, osobito otpatke hrane.

3. Za čitavo vrijeme trajanja deratizacije onemogućiti malodobnoj djeci pristup na mjesta na kojima je postavljen otrov za štakore

4. Kontrolirati kretanje kućnih ljubimaca i domaćih životinja kako ne bi pristupili mjestima na kojima su postavljene deratizacijske meke.

5. Zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane mamce.

 

Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju gornjih naputaka, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svaki za sebe, a roditelji za djecu.

Obavijest u PDF dokumentu