Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2023. godini.



Opći cilj Javnog poziva

  • stvaranje povoljnog okruženja za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva i podržavajući njihovo umrežavanje.

Specifični cilj Javnog poziva

  • osnaživanje uloge i kapaciteta organizacija civilnog društva na otocima i to putem provedbe kvalitetnih projekata i inicijativa kojima se doprinosi poboljšanju kvalitete života otočnog stanovništva.

Prihvatljivi prijavitelji Javnog poziva

  • organizacije civilnog društva koje imaju sjedište i djeluju na području otoka, koje su osnovane u skladu s posebnim propisom kojim se uređuje civilno društvo.


Ukupan iznos raspoloživih sredstava Javnog poziva iznosi: 132.723 EUR.

Minimalan iznos tražene financijske podrške: 4.000,00 EUR
Maksimalan iznos tražene financijske podrške: 10.000,00 EUR

Prijavitelj prijavu na Javni poziv podnosi isključivo elektroničkim putem (internetska prijava) popunjavanjem propisanih obrazaca i postavljanjem propisane dokumentacije u sustav www.financijskepodrske.hr.

Rok za podnošenje prijava projektnih prijava je 17. srpnja 2023. godine, a uključuje sljedeće:

  • rok za podnošenje elektroničke prijave u sustavu www.financijskepodrske.hr je 17. srpnja 2023. godine najkasnije do 12:00 sati)
  • rok za podnošenje Dokumenta o verifikaciji 17. srpnja 2023. godine do 24:00 sata na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)


Zainteresirani prijavitelji mogu pitanja vezana uz Javni poziv postavljati do 10. srpnja 2023. godine na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tekst Javnog poziva i Upute za prijavitelje nalaze se u dijelu Dokumenti, a svi obrasci koje je prijavitelj dužan unijeti u sustav www.financijskepodrske.hr nalaze se u dijelu Obrasci za Javni poziv 2023.

Svi prijaviteljima želimo uspješnu projektnu prijavu!