Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina Listopad 2023

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 6 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Aktualnosti
OpćinaKolan
374

JAVNI POZIV za isticanje kandidatura za izbor članova Savjeta mladih Općine Kolan

Pokreće se postupak izbora članova Savjeta mladih Općine Kolan (u daljnjem tekstu: Savjet). Članove Savjeta bira Općinsko vijeće Općine Kolan.Kandidature za članove Savjeta temeljem javnog poziva za pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
314

JAVNI POZIV za isticanje kandidatura za izbor članova Savjeta mladih Općine Kolan

Pokreće se postupak izbora članova Savjeta mladih Općine Kolan (u daljnjem tekstu: Savjet). Članove Savjeta bira Općinsko vijeće Općine Kolan.Kandidature za članove Savjeta temeljem javnog poziva za i... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
333

JAVNI POZIV NA SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU O PRIJEDLOGU PLANA UPRAVLJANJA POMORSKIM DOBROM NA PODRUČJU OPĆINE KOLAN ZA RAZDOBLJE OD 2024.-2028 GODINE

Na web stranici Općine Kolan objavljuje se Prijedlog Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Kolan za razdoblje od 2024. - 2028. godine te se poziva zainteresirana javnost na sudjelovanj... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
318

JAVNI POZIV za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o uvjetima, načinu i postupku raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Kolan

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj: 25/13, 85/15 i 69/22) tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samoupra... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
479

OBAVIJEST - II. PONOVNA JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU III. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE KOLAN

Poštovani, obavještavamo Vas o održavanju II. ponovne javne rasprava o Prijedlogu III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kolan koja će trajati trideset (30) dana i to u razdoblju od 26... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
363

Međunarodni dan zaštite životinja - 4. listopada

Svijet oko nas bogat je raznolikošću života - od kućnih ljubimaca koji nas čine sretnima do divljih životinja koje oblikuju naš ekosistem. Zaštita životinja je od suštinskog značaja, jer nije samo pit... pročitaj..

Rezultati 1 - 6 od 6