Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj: 25/13, 85/15 i 69/22) tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i pravne osobe s javnim ovlastima dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju općih akata odnosno drugih strateških ili planskih dokumenta.

 

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost da svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnije Odluke o zakupu javnih površina na području Općine Kolan.

Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete u pisanom obliku na propisanom obrascu poslati na adresu Općina Kolan, Trg kralja Tomislava 6, 23251 Kolan ili mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. (s naznakom: "Savjetovanja s javnošću – „Odluka o zakupu javnih površina na području Općine Kolan“), najkasnije do 20. veljače 2024. godine.

Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se, a oni prihvaćeni, ukomponirati u konačni Nacrt teksta Odluke koji će se proslijediti Općinskom vijeću Općine Kolan na donošenje.