Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

 

Općina Kolan poziva sve zainteresirane da u roku od 7 dana dostave prijedloge na elaborat organizacije prometa mjesta Kolan kojeg izrađuje tvrtka Promel Projekt d.o.o., Budmanijeva 5, Zagreb u svrhu povećanja sigurnosti pješaka i drugih sudionika u prometu.


Prijedlozi se odnose na organizaciju jednosmjernih i dvosmjernih ulica te postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije i opreme uz prometnice. Elaborat se isključivo odnosi na organizaciju prometa i ne uključuje izvođenje građevinskih radova poput izgradnje nosostupa i sl. za što je potrebno izraditi građevinske projekte kojima bi se riješili problemi poput manjka površina za pješake, javnih parkinga i sl.
Grafički dio elaborata nove organizacije prometa mjesta Kolan sa prikazanim lokacijama svih prometnih znakova, pješačkih prijelaza, uspornika („ležećih policajaca“), prometnih ogledala i slično nalazi se u privitku u PDF formatu.
Prijedloge se može uputiti putem pošte, osobnom dostavom ili elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Napomena: S obzirom da je započeta i izrada prometnih rješenja za naselja Mandre i Kolanjski Gajac, po izradi elaborata također će se uputiti poziv svim zainteresiranima na dostavu prijedloga prometnih rješenja za ta naselja.