Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Općina Kolan, kao nositelj projekta, i Općina Povljana, pokrenule su Projekt razvoja širokopojasnog pristupa na području Općina Kolan i Povljana.

Projektom se planira implementacija suvremene nepokretne pristupne elektroničke komunikacijske mreže, koja će osigurati infrastrukturne preduvjete za održivi dugoročni društveni i gospodarski razvitak područja projekta. Planirano je da se projekt sufinancira bespovratnim sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO).

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost-građani, trgovačka društva, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove, svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnijeg Proračuna Općine Kolan i proračunskih programa za 2023. godinu.

Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih na popunjenom propisanom obrascu dostaviti na adresu Trg kralja Tomislava 6, 23251 Kolan osobno ili putem pošte najkasnije do 05. prosinca 2022. godine.

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost-građani, trgovačka društva, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove, svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnijih, donošenja Izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja naselja Kolan da se odazovu.

Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih na popunjenom propisanom obrascu dostaviti na adresu Trg kralja Tomislava 6, 23251 Kolan osobno ili putem pošte najkasnije do 02. prosinca 2022. godine.

  • Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću - Odluka o socijalnoj skrbi - pogledaj dokument

Na temelju stavka 5. članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, broj 25/13,85/15,69/22) upućuje se Javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o socijalnoj skrbi Općine Kolan.

Savjetovanje ostaje otvorenim do 31. listopada 2022. godine.

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, broj: 25/13 i 85/18) i članka 52. Statuta Općine Kolan („Službeni glasnik Općine Kolan“, broj: 6/21) općinski načelnik Općine Kolan pokreće proces savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o lokacijama i najvišoj dopuštenoj razini buke tijekom održavanja javnih događaja na području Općine Kolan, te objavljuje: JAVNI POZIV za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o lokacijama i najvišoj dopuštenoj razini buke tijekom održavanja javnih događaja na području Općine Kolan.

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost-građani, trgovačka društva, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove, svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnijih, III. izmjena i dopuna PPU Općine Kolan, da se odazovu.

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj: 25/13 i 85/15) tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i pravne osobe s javnim ovlastima dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju općih akata odnosno drugih strateških ili planskih dokumenta kad se njima utječe na interese građana i pravnih osoba.

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj: 25/13 i 85/15) tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i pravne osobe s javnim ovlastima dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju općih akata odnosno drugih strateških ili planskih dokumenta kad se njima utječe na interese građana i pravnih osoba.