Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

1. Provodi se javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja proizvodno-poslovne zone Kolan (UPU15) Urbanističkog plana uređenja proizvodno-poslovne zone Križine (UPU17) i s tim u vezi Izmjena i dopune Prostornog plana uređenja Općine Kolan (u nastavku: Prijedlog Plana).

2. Javna rasprava o Prijedlogu Plana trajati će trideset (30) dana i to u razdoblju od 18. ožujka do 16. travnja 2024. godine.

3. Za vrijeme trajanja javne rasprave, javni uvid u Prijedlog Plana moći će se izvršiti svakog radnog dana od 8,30-14,30 sati u prostorijama Općine Kolan, Trg Kralja Tomislava 6, 23251 Kolan.

4. Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja, smjernica i mjera iz Prijedloga Plana održat će se 25. ožujka 2024. godine u 12.00 sati u prostorijama Općine Kolan.

5. Primjedbe, mišljenja i prijedlozi te očitovanje na Prijedlog Plana mogu se dati za vrijeme održavanja javne rasprave, zaključno sa 16. travnja 2024. godine na sljedeći način:
- upisom u knjigu primjedbi;
- putem pošte na adresu: Općina Kolan, Trg Kralja Tomislava 6, 23251 Kolan;
- putem elektronske pošte na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te
- u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

6. Poziv za sudjelovanje u javnoj raspravi uputit će se tijelima državne uprave i pravnim osobama s javnim ovlastima sukladno posebnom propisu. Ako u određenom roku tijela državne uprave i pravne osobe s javnim ovlastima ne dostave pisano očitovanje, smatrat će se da nemaju primjedbi.

7. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani te potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja neće se uzeti u obzir u izradi Izvješća o javnoj raspravi.

 

Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja proizvodno-poslovne zone Kolan (UPU15) Urbanističkog plana uređenja proizvodno-poslovne zone Križine (UPU17) i s tim u vezi Izmjena i dopune Prostornog plana uređenja Općine Kolan 
informacija & dokumentacija