Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

U Proračunu Općine Kolan za 2024. godinu osigurana su sredstva za financijsku potporu programa/projekata sportskih klubova namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u sportu na području Općine Kolan u 2024. godini.

Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji je na raspolaganju u Proračunu Općine Kolan za (su)financiranje programa/projekata u području sporta u 2024. godini, odnosno iznos koji će se temeljem ovog Javnog natječaja moći dodijeliti sportskim udrugama (klubovima) za provedbu programa/projekata u sportu iznosi 15.000,00 EUR Javni natječaj će provesti Jedinstveni upravni odjel Općine Kolan.Na ovaj Javni natječaj se mogu javiti sve udruge čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba stanovnika Općine Kolan u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti ne budu ocijenjene kao gospodarske djelatnosti u sportu.

Rok za podnošenje prijava, neovisno kojim putem se one dostavljaju (elektroničkom poštom, redovnom poštom ili osobno) u Općinu Kolan, istječe 08. ožujka 2024. godine.