Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina Srpanj 2021

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 8 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Aktualnosti
OpćinaKolan
1307

OBAVIJEST RODITELJIMA O SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA

Sukladno Odluci Načelnika Općine Kolan o sufinanciranju nabave radnih bilježnica i drugog obrazovnog materijala učenicima osnovne i udžbenika za srednje škole u školskoj godini 2021/2022., pozivamo pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
1082

JAVNI NATJEČAJ - za prijam vježbenika/ce

JAVNI NATJEČAJ za prijam vježbenika/ce u Jedinstveni upravni odjel Općine Kolan radi osposobljavanja za radno mjesto: Viši referent – komunalni redar JAVNI NATJEČAJ - pogledaj PODACI O OPISU POSLO... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
1081

JAVNI NATJEČAJ - administrativni referent

JAVNI NATJEČAJ za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Kolan na radno mjesto administrativni referent u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kolan na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
1250

Gospa od Karmela - Karmenica

Od kada i zašto slavimo u Kolanu Gospu od Krmena-Karmenicu? Kuga se pojavila 1855. godine u Kini u provinciji Yunnan. U svijetu je umrlo 15. milijuna ljudi. Godine 1855. I u Kolanu je zavladala „Kuž pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
1153

Svečana sjednica povodom dana Općine Kolan.

Dana 15. svibnja 2021. svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Kolanu na Pagu obilježen je Dan općine Kolan. Među brojnim uzvanicima nazočan je bio je i zamjenik župana Šime Vicković i predsjednik Žup pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
951

Obavijest

Povodom blagdana Gospe od Karmela i dana Općine Kolan 16. srpnja 2021. općinska uprava neće raditi. Sve upite i zahtjeve možete poslati putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Pot... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
1104

OBAVIJEST o suzbijanju odraslih oblika komaraca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provesti će mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije) na području Vaše Općine.Suzbijanje koma pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3224

Turistička ambulanta Kolan

Dana 01. srpnja 2021. godine sa radom je započela ordinacija opće/obiteljske medicine Kolan (Turistička ambulanta Kolan) i ista će raditi do 31. kolovoza 2021. godine. Radno vrijeme ordinacije je p pročitaj..

Rezultati 1 - 8 od 8