Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj: 25/13, 85/15 i 69/22) tijela državne uprave, druga državna tijela, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i pravne osobe s javnim ovlastima dužne su provoditi savjetovanje s javnošću pri donošenju općih akata odnosno drugih strateških ili planskih dokumenta.

 

Odlukom o uvjetima, načinu i postupku raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Kolan uređuju se uvjeti raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Kolan, izuzev davanja u zakup javnih površina na privremeno korištenje te zakupa poslovnih prostora u vlasništvu Općine, koje je regulirano posebnim odlukama.

U prilogu Vam donosimo Prijedlog Odluke o uvjetima, načinu i postupku raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Kolan te Vas pozivamo da sudjelujete u ovom savjetovanju svojim komentarima, primjedbama i prijedlozima koje podnosite na priloženom obrascu za sudjelovanje u E-savjetovanju.

Za sve dodatne upite možete se obratiti pisanim putem na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Općine Kolan, Trg kralja Tomislava 6, 23251 Kolan.

Savjetovanje ostaje otvorenim do 25. studenog 2023. godine.

  • Odluka o uvjetima ,načinu i postupku raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Kolan sa obrazloženjem - pogledaj
  • OBRAZAC_ZA_SUDJELOVANJE_U_SAVJETOVANJU - pogledaj
  • Obrazloženje - pogledaj
  • Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću - Odluka o uvjetima ,načinu i postupku raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Kolan - pogledaj dokument