Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Na web stranici Općine Kolan objavljuje se Prijedlog Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Kolan za razdoblje od 2024. - 2028. godine te se poziva zainteresirana javnost na sudjelovanje u savjetovanju o istom.

Savjetovanje se provodi prije upućivanja prijedloga ovog akta na sjednicu Općinskog vijeća budući da je riječ o aktu kojim se utječe na interes građana, odnosno fizičkih i pravnih osoba.
Postupak savjetovanja provodi se s mogućnošću sudionika da elektronskom poštom, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  dostave svoje komentare, primjedbe i prijedloge putem obrasca u prilogu zaključno do 01. prosinca 2023. godine. Komentari, primjedbe i prijedlozi moraju sadržavati adresu podnositelja zahtjeva i biti čitko napisani, uz jasno navođenje dijela nacrta akta na koji se odnose, te biti dostavljeni u naprijed navedenom roku.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će pregledani i razmotreni te će se o istim sastaviti Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koje će biti objavljeno na web stranici Općine Kolan. Ukoliko podnositelj prijedloga ne želi da njegov doprinos bude javno objavljen, treba to posebno naznačiti.
Prijedlog akta s obrazloženjem, koji se nalazi u prilogu ovog poziva, predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim.

Savjetovanje ostaje otvoreno do 01. prosinca 2023.

  • Savjetovanje s javnošću - pogledaj
  • Prijedlog plana upravljanja pomorskim dobrom - pogledaj
  • Obrazloženje prijedlog plana upravljanja pomorskim dobrom - pogledaj
  • OBRAZAC ZA SUDJELOVANJE U SAVJETOVANJU - Plan upravljanja pomorskim dobrom - pogledaj
  • Mandre snimka - pogledaj
  • Izvješće o provedenom savjetovanju - Plan upravljanja pomorskim dobrom - pogledaj