Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina Kolovoz 2017

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 8 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Natječaji
OpćinaKolan
3879

Natječaj za radno mjesto referent - administrativni referent

Natječaj za prijem u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto - referent -  administrativni referent u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kolan - WORD dokument i opis poslova administrativno... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3869

3. Fešta od sira + vozni redovi

Dana 25. kolovoza 2017. zbog sudjelovanja u organizaciji Fešte od sira Općinska uprava radit će skraćeno, ali neće primati stranke.   Hvala na razumijevanju! Općina Kolan   V... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
5714

Odluka o novčanoj potpori za novorođeno dijete

Načelnik općine Kolan donio je novu odluku vezanu za novčanu potporu za novorođeno dijete na području općine Kolan. Odluku pročitajte u WORD dokumentu... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
4777

Odluku o imenovanju ovlaštenih predstavnika naručitelja u postupcima jednostavne nabave

U nastavku pročitajte Odluku o imenovanju ovlaštenih predstavnika naručitelja u postupcima jednostavne nabave - WORD dokument i Obavijest uz tu odluku -WORD dokument... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3904

Obavijest za roditelje školske djece

Obavijest za roditelje školske djece o sufinanciranju udžbenika od strane Općine Kolan. 2. Odluka o ostvarivanju prava na sufinanciranje nabave skolskih udzbenika - PDF dokument Zahtjev za ... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3590

Obavijest o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije)

CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar, provodit će mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije) DANA 13.08. na 14.08.2017. godine Suzbijanje koma... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4533

OBAVIJEST O OSTAVLJANJU RUČNIKA, LEŽALJKI I SL. NA JAVNIM PLAŽAMA

Ovim putem molimo mještane i goste da na javnim plažama tijekom noći i ranog jutra ne ostavljaju ručnike, ležaljke, slične rekvizite i druge osobne stvari u svrhu rezervacije mjesta na plaži. K... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3538

POZIV GRAĐANIMA ZA RACIONALNU POTROŠNJU VODE IZ SUSTAVA JAVNE VODOOPSKRBE

Mole se građani da zbog ekstremnih vrućina odgovorno i racionalno koriste vodu iz sustava javne vodoopskrbe, obzirom da novo povećanje temperature izaziva i velike suše.Upućujemo apel građanima... pročitaj..

Rezultati 1 - 8 od 8