Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina Kolovoz 2022

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 7 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Aktualnosti
OpćinaKolan
1087

FEŠTA OD SIRA - 26. kolovoza 2022.

U našem Kolanu na Pagu se tradicionalno, zadnji petak u kolovozu, održava najveća od svih fešti i feštica - Fešta od sira!Pogađate, manifestacija je posvećena najpoznatijem siru u Hrvatskoj i šire - pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
947

OBAVIJEST RODITELJIMA O SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA

Sukladno Odluci Načelnika Općine Kolan o sufinanciranju nabave radnih bilježnica i drugog obrazovnog materijala učenicima osnovne i udžbenika za srednje škole u školskoj godini 2022/2023., pozivamo pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
606

OBAVIJEST RODITELJIMA O SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA

Sukladno Odluci Načelnika Općine Kolan o sufinanciranju nabave radnih bilježnica i drugog obrazovnog materijala učenicima osnovne i udžbenika za srednje škole u školskoj godini 2022/2023., pozivamo ro... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
762

ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DANA BRANITELJA

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja čestitke svim mještanima Općine Kolan, sudionicima vojno-redarstvene akcije Oluja 1995. i njihovim obiteljima, hrvatskim dra pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
745

OBAVIJEST O IZRADI IZMJENA I DOPUNA URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NASELJA KOLAN - UPU 1

OBAVIJEST O IZRADI IZMJENA I DOPUNA URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA NASELJA KOLAN - UPU 1 - pogledaj dokument... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
826

Redukcija vode na području naselja Mandre

Na području Mandri uvodi se mjera redukcije vode, kojom se zabranjuje korištenje vode za zalijevanje zelenih površina, korištenje poljoprivrednih priključaka, punjenje bazena i pranje automobila. Mj pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
746

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Kolanu 05.kolovoza 2022. godine će se obilježiti služenjem svete mise, svečanim polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na mjesnom g pročitaj..

Rezultati 1 - 7 od 7