Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina 2016

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 73 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Aktualnosti
OpćinaKolan
3487

OBAVIJEST o produženju roka za dostavu podataka o građevinama u kojima se nalazi azbest na području Općine Kolan

Ovime obavještavamo mještane kako se produžuje rok za dostavu podataka koje smo tražili da se dostave do 20. prosinca 2016. godine te molimo mještane da dostave podatke podatke o lokacijama, procjenj... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3718

POZIV za dostavu prijedloga imena novonastalih ulica u Općini Kolan

Sukladno zaključku Općinskog vijeća Općine Kolan pozivamo zainteresirane mještane da do 20. siječnja 2017. godine dostave prijedloge imena ulica koje se namjeravaju uskoro imenovati i koje još nisu im... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3426

POZIV zainteresiranim vlasnicima gospodarskih objekata za mogućnost priključenja na električnu mrežu na području Sikovice

Ovim putem molimo sve zainteresirane vlasnike gospodarskih i poljoprivrednih objekata na području Sikovice koji su zainteresirani za priključenje na elektrtičnu mrežu, da do 20.01.2017. dostave u Opći... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3887

POZIV STUDENTIMA

Molimo sve studente - korisnike stipendije da dođu u Općinu Kolan do 30. prosinca 2016. na potpisivanje Ugovora o stipendiji. Sa sobom donesite broj tekućeg računa! OPĆINA KOLAN... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
4138

Odluka o poništenju Javnog natječaja

Odluku o poništenju Javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme za radno mjesto Višeg stručnog suradnika za pripremu i vođenje projekata u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kolan, a ko... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
4085

Natječaj za radno mjesto komunalni redar

Na službenim stranicama Općine Kolan objavljen je tekst Natječaja za prijem u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto - komunalni redar u Jedinstvenom upravnom odjelu u Općini Kolan. Tekst natje... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
3671

DOPIS Viši stručni suradnik za pripremu i vođenje projekata te komunalnog redara

Pogledajte DOPIS - Viši stručni suradnik za pripremu i vođenje projekata te komunalnog redara... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3921

Objavljena odluka o dodjeli novčanih nagrada za učenke i studente

Objavljena odluka o dodjeli novčanih nagrada za učenke i studente, tekst odluke pročitajte u dijelu Akti i odluke načelnika ili izravno OVDJE... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3806

Saziv 7. sjednice Općinskog vijeća Općine Kolan

7. sjednica Općinskog vijeća Općine Kolan održati će se 22. prosinca 2016. godine u 17:00 sati - Dnevni red Općinskog vijeća... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3877

Obavijest o isplati božićnica umirovljenicima

Obavještavaju se umirovljenici s područja Općine Kolan, čija mirovina ne prelazi 2.000,00 kuna te oni koji nemaju mirovinu, a imaju 65 godina starosti na više, da se jave u Općinu Kolan od 19. prosin... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3795

Poziv na sjednicu Općinskog vijeća

Poštovane/i sumještanke i sumještani Općine Kolan, Ovim putem vas pozivam na 6. sjednicu Općinskog vijeća koja će se održati 07.prosinca 2016.g u 16:00 h, u sali na katu općinske zgrade. Tekst poziva... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3741

Pokloni za djecu povodom blagdana Svetog Nikole

Dana 04.12.2016 s početkom u 16:00 h održan je lutkarski mjuzikl za djecu ''Novogodišnji šušur''. Mjuzikl se održao povodom Sv. Nikole u svečanoj sali općinske zgrade na prvom katu na veliko veselje d... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3460

Prekid u opskrbi električnom energijom

Na temelju članka 17. Općih uvjeta za korištenje mreže i opskrbu električnom energijom dužni smo Vas obavijestiti o prekidu u opskrbi električnom energijom radi planiranih radova na održavanju postroj... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3557

Prekid u opskrbi električnom energijom

Na temelju članka 17. Općih uvjeta za korištenje mreže i opskrbu električnom energijom dužni smo Vas obavijestiti o prekidu u opskrbi električnom energijom radi planiranih radova na održavanju postroj... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3864

Lutkarski mjuzikl za djecu ''Novogodišnji šušur''

Pozivamo Vas na lutkarski mjuzikl za djecu ''Novogodišnji šušur'' koji će se održati 04.12.2016. u 16:00 sati povodom Sv. Nikole u svečanoj sali općinske zgrade na prvom katu. Nakon predstave podjela... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
4158

Natječaj - Viši stručni savjetnik za pripremu i vođenje projekta u Općini Kolan

U nastavku pričitajte tekst Natječaja za prijem u službu na neodređeno radno vrijeme na radno mjesto - Viši stručni savjetnik za pripremu i vođenje projekta u Općini Kolan - tekst Natječaja... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3653

Škabrnja obilježava 25 godina tragedije

Na dan 18. studenoga, koji Grad Vukovar obilježava kao Dan sjećanja na žrtvu toga grada heroja 1991. godine i Škabrnja obilježava stradavanje svojih sumještana u jednom od najvećih ratnih zločina tije... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3889

Odluka o dodjeli stipendija redovitim studentima

U nastavku pročitajte sadržaj Odluke o dodjeli stipendija redovitim studentima a prebivalištem na području Općine Kolan za akademsku godinu 2016./2017 - PDF ... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3844

Savjetovanje u donošenju Proračuna Općine Kolan za 2017

Poštovani građani, Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Proračuna Općine Kolan za 2017. godinu. Dokument za savjetovanje moguće pogledati ovdje. Tema savjetovanja j... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3531

Obvezna preventivna sustavna JESENSKA DERATIZACIJA

Obaviještavamo Vas da će se od dana: 15.11.2016. ( UTORAK )provoditi obvezna preventivna sustavna JESENSKA DERATIZACIJA ( u svrhu suzbijanja štetnih glodavaca ) na području Općine Kolan. Mjere pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4184

Obilježena 25. godišnjica obrane Paškog mosta

Na Paškom mostu obilježena je 25. godišnjica obrane Paškog mosta koji je nakon rušenja Masleničkog mosta za vrijeme Domovinskog rata bio jedina cestovna poveznica između sjevera i juga Hrvatske. Na m... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4058

Poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi azbest na području Općine Kolan

Sukladno čl. 30. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest (NN 69/16.) POZIVAMO vlasnike odnosno korisnike građevina na području Općine Kolan, a koje sadrže azbest da najkasn... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
5055

Poziv za ukljanjanje plutača za privez plovila ispred javnih plaža u Općini Kolan

Poštovani, sukladno Naputku, Ministarstva pomorstva prometa i infrastrukture, Uprave sigurnosti plovidbe, Lučke kapetanije Zadar, KLASA: 342-24/16-02/127, UR.BROJ: 530-04-4-4-216-02 o uvjetima koje mo... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3949

Poziv za podnošenje prijedloga mikrolokacija za Plan upravljanja pomorskim dobrom Općine Kolan u 2017. godini

S obzirom da je u postupku donošenja Plan upravljanja pomorskim dobrom Općine Kolan za 2017. godinu, Općina Kolan poziva sve zainteresirane za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru Općine Kolan da... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4163

Dodjela oznaka Hrvatski otočni proizvod u Hotelu Pagus u Pagu

Zadarska i Ličko-senjska županija bit će domaćini ovogodišnje svečane dodjele oznake Hrvatski otočni projekt. Pod pokroviteljstvom Općina Kolan i Povljana i Gradova Pag i Novalja, od 4. do 6. studeno... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4067

Obilježavanje Dana obrane otoka Paga

U subotu 5. 11. 2016.g. obilježit će se Dan obrane otoka Paga. 10.00 h- okupljanje branitelja biti će na centralnom trgu u Pagu. 10.30 h - sv. misa za branitelja u crkvi Marijinog uznesenja u ... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
4297

Natječaja za dodjelu novčanih nagrada učenicima i studentima 2016/2017

Na službenim stranicama Općine Kolan objavljen je tekst Natječaja za dodjelu novčanih nagrada učenicima i studentima, za ostvareni uspjeh u školskoj godini 2016/2017, s prebivalištem na području Općin... pročitaj..

Javna nabava
OpćinaKolan
4650

POZIV za predlaganje programa i projekata javnih potreba

POZIV za predlaganje programa i projekata javnih potreba u područjima odgoja obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta i rekreacije, socijalne skrbi i zdravstva te ostalih programa iz područja dr... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
5002

Natječaj za stipendije

Na službenim stranicama Općine Kolan objavljen je tekst Javnog natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima s prebivalištem na području Općine Kolan za školsku godinu 2016/2017 s prijavnim ob... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4267

Redovi plovidbe za 2017 godinu

U nastavku teksta pročitajte red plovidbe za liniju: Prizna-Žigljen Novalja-Rab-Rijeka ... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 73